Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Zrobiłam przedwczoraj i bedziemy je chyba jeść jeszcze dwa dni. Z ilości składników podanych w przepisie wyszlo 25 sztuk i musiałam w dwóch żaroodpornych garach zapiekać. Nie chciałam układać więcej niz dwie warstwy, bo one dość delikatne, a po zapieczeniu jeszcze bardziej. Sosu nie żałować, bo sporo wchłaniaja kotlety, a jeszcze polac na talerzu trzeba. Dodałam troszke tymianku i bazylii i sos nabrał wyrazu. W sumie smaczne jedzonko, tylko, ze już mi za długo...
W koncu zrobilam. Pierwszego dnia mi niesmakowaly i zalowalam ze zrobilam...ale 2 dnia normalnie niebo w gebie ... mojemu tez smakowalo,...polecam pyszne
super te golabki, co prawda nie czuje w nich kapusty ale ryz bardzo nadaje golabkowego smaku,dla ulatwienia dusilam na patelni zamiast w piekarniku, pyszne
Mnie tez ostatnio wyszły takie,że nie czuć było kapusty.
Nie wiem od czego to zależy,może trzeba dać jej więcej?A może kapusta nie była o smaku kapusty
tak jak moje ogórki kiszone w tym roku,które nie smakują ogórkowo,porażka.
dalam bardzo duzo kapusty, posiekalam ja maszyna na bardzo drobno, nie musialam jej nawet odciskac bo byla sucha jak wior i moze dlatego nie miala smaku