Marchewkowe ciasto pysia

kremlinek

Member
Gru 21, 2011
54
0
0
Smakuje wybornie
icon_smile.gif

Najbardziej lubię polewę
icon_smile.gif

 

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
32,435
3,751
113
O, a ja wczoraj bardzo podobne upiekłam, tylko zamiast cukru dałam syrop klonowy i syrop z agawy (w sumie pół szklanki), zamiast zwykłego oleju - kokosowy, zamiast mąki pszennej - orkiszową i owsianą, a oprócz marchewki dodałam jednego rozdyźdanego banana, garść suszonych żurawin i garść świeżych:

ciasto_marchewkowo__urawinowo_bananowe.jpg

Baaardzo smaczne, wilgotne i aromatyczne, słodkie, ale i lekko kwaskowate od żurawin.
 

Załączniki

  • ciasto_marchewkowo__urawinowo_bananowe.jpg
    ciasto_marchewkowo__urawinowo_bananowe.jpg
    87.3 KB · Wyświetleń: 1
Ostatnią edycję dokonał moderator: