2 oscypki owcze lub mieszane
3 ząbki czosnku
Świeża (tak po łyżce) : bazylia
oregano
natka pietruszki
pieprz biały mielony
chili
szczyptuńka soli
1/2 szklanki oliwy
Ser kroimy w kostkę tak 1,5 cm. na 1,5 cm.
Zioła mieszamy ze sobą dolewamy oliwę.
Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do marynaty.
Wrzucamy do niej pokrojony ser i wkładamy do lodówki na kilka godzin.
3 ząbki czosnku
Świeża (tak po łyżce) : bazylia
oregano
natka pietruszki
pieprz biały mielony
chili
szczyptuńka soli
1/2 szklanki oliwy
Ser kroimy w kostkę tak 1,5 cm. na 1,5 cm.
Zioła mieszamy ze sobą dolewamy oliwę.
Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do marynaty.
Wrzucamy do niej pokrojony ser i wkładamy do lodówki na kilka godzin.
Ostatnią edycję dokonał moderator: