Masło dyniowo-jabłkowe

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
32,384
3,670
113
Margot, śliczne. Ja będę je robić jutro.
icon_smile.gif
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
32,384
3,670
113
Beato, piękności!
mniam.gif


I ja zrobiłam.
icon_smile.gif

W dwów wersjach.
Jedna z morelami, imbirem i skórką otartą z cytryny, a druga z rodzynkami i przyprawami korzennymi.
Nie wiem, która pyszniejsza...
icon_smile.gif
 

polonistka

Member
Mar 26, 2008
1,963
0
36
Zrobiłam
icon_smile.gif

Pycha! Trochę jak musy dla dzieci w słoiczkach ;) Tzn konystencja, bo smak zaostrzony przyprawami. Robiłam na oko, z mniejszej ilości, na spróbowanie, ale wyszło suuuuper i już żałuję, że nie mam więcej dyni. A niestety do końca tygodnia już nie będę miała czasu przy garach dłużej postać... Może w weekend.

W każdym razie dzięki za przepis :D
 

Lud_

Member
Maj 19, 2008
1,368
0
0
Hej, gotuję 30 minut i konsystencja nic a nic się nie zmieniła - wciąż stanowczo za rzadkie, aby mogło być smarowidłem...
Mam nadzieję że wreszcie zgęstnieje
gruebel_2.gif
 

rybkaro

Well-known member
Lis 11, 2006
1,452
315
83
Moje masło wyszło w konsystencji troch raczej rzadkie, do smarowania się raczej nie nadaje ale za to do ryżu będzie super
lecker.gif
 

Lud_

Member
Maj 19, 2008
1,368
0
0
A moje jednak osiągnęło pożądaną konsystencję, można smarować
icon_wink.gif
Gotowałam nieco dłużej, a po przestygnięciu zgęstniało jeszcze bardziej. Bardzo smaczna i całkiem zdrowa słodkość, dziękuję za przepis
anbetung.gif
 

margarett

Member
Wrz 14, 2007
607
0
16
Zrobiłam - całkiem smaczne, wyszły mi dwa słoiczki, będzie na kanapki
icon_wink.gif
aa i dałam starty, świezy imbir.