villanelle @ 20 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=543588A ile tej gorczycy się daje?ja zawsze na oko sypię... taka dobra garstka gdzieś
Hichotka @ 20 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=543714ja zawsze na oko sypię... taka dobra garstka gdzieśHuh no to ja dałam bardzo małą garstkę, ale mam nadzieję, że się przez to nie zepsuje w smaku.
Zostało mi jeszcze połowa zalewy, choć powinna mi pójść cała. Czy można ją jakoś przechować do poniedziałku?
Widać ze złości wcisnęłam te papryki dość ciasno.
villanelle @ 21 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=544332Nareszcie trafiłam na paprykę, która mi smakuje, choć mogłaby być jeszcze słodsza, ale tego chyba się nie da zrobićW każdym bądź razie dziś nie wytrzymałam i otwarłam jeden słoiczek, ażeby przekonać się jak smakuje. Dotychczas zniechęcała mnie gorycz słoikowanej papryki, a tu takie zaskoczenie. Jest smaczne!jupiiii
beata65 @ 6 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=557084Czy można dadać ocet jabłkowy 6%? Chciałabym zrobić kilka słoikówJasne, że może być
lesia1 @ 26 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=591316Ta papryka jest rewelacyjna.Wszystkim bardzo smakuje . Na pierwszy ogien poszlo 6kg. Od tamtej pory dorobilam kolejne 20kg , a i tak mam wrazenie , ze do konca zimy nam braknie.
Hichotko to juz kolejny Twoj przepis, ktory na stale zagosci w mojej kuchni.Dziekuje.heheee cieszę się bardzo, że Wam smakujeu mnie mam ten sam problem ledwo zrobię to wszyscy szamią na potęgę
Layla @ 28 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=611555Ta papryka jest rzeczywiście przepyszna, polecam, cud- miódjupiiiii
p/s to moja ukofana papryczka
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.