Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam,piekłam ten chleb dwa razy,bardzo smakował mojej rodzince.Mam pytanie,dlaczego mój chlebek się kruszy ? Czy to może wina mąki? W przepisie jest mąka pszenna,czy to chodzi o mąkę pszenną chlebową czy zwykłą?
Pozdrawiam.
Bardzo smaczny ten chlebek, niemniej jednak mam mały problem, otóż chlebek na początku pieczenia bardzo ładnie mi urósł w taką śliczną kopułkę, a pod koniec pieczenia kopułka zniknęła i wierzch się zrobił taki flakowaty...
Niemniej jednak chlebek jest pyszny i nawet nie ma zakalca, co by się mogło przytrafić.
Ma ktoś może pomysł na wyjaśnienie dlaczego kopułka zamieniła się w kapcia
dziewczyny pokazała mi go Mała Mi, wczoraj pyszny był z masłem rzeżuchowym, dziś powtarzam ale będzie w czterech odsłonach, jeden z cebulą prażoną, dwa ze słonecznikiem i dynią i jeden zwykły