iluana @ 31 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1113694Zawsze gotuje zupy na 2 dni bo z reguly na 2 dzień są jeszcze smaczniejsze.
Jestem ogromną miłośniczką zup - moim zdaniem na jeden dzień się po prostu nie opłaca
Cieszę się , ze Ci smakowała - śliczne zdjęcieDziekuję
I ja zawsze gotuję na kilka dni zupę.
europa112 @ 14 Apr 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1119377Zupa bardzo pyszna, jedynym mankamentem jest jednak cena wędzonego łososia.W Piotrze i Pawle promocja na wędzonego łososia więc u mnie znów pojawi się na stole - już sie nie mogę doczekac
iluana @ 16 Sep 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1181859W Piotrze i Pawle promocja na wędzonego łososia więc u mnie znów pojawi się na stole - już sie nie mogę doczekacheh - znów promocja na wędzonego łososia przyciągneła mnie do tego przepisu. Odświeżam sobie ,żeby nie szukać jak będzie potrzebny.
atina @ 20 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1359084Jest przepyszna, dziękuję za przepisbardzo proszę
cieszę się ,że smakowało
kasha @ 14 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1369079Dostałam kilka brzuszków z łososia i właśnie robię zupę ale w wersji porowej zamiast cebulki
Melduję, że wersja porowa jest genialnaa kolor nie ucierpiał przez pora ??
iluana @ 3 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=940172Ostudzić. Następnie zmiksować. Ponownie zagotować dodając kawalki wędzonego lososia (100g)
Po nalaniu do talerza nalozyć 2 lyżki usmażonych ziemniaków z cebulą oraz resztę wędzonego lososia. Posypać posiekanym koperkiem100 osób zrobiło i wiedziało a ja mam pytania
Rozumiem , że zmiksować razem z łososiem?
A te podsmażone ziemniaki są po to by je dodać bezpośrednio na talerz?
A i jeszcze jedno czy ziemniaki przesmażać razem z cebula czy osobno?
iluana @ 15 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1369501a kolor nie ucierpiał przez pora ??Nie, robiłam jedynie z białych części
jean @ 16 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1369545100 osób zrobiło i wiedziało a ja mam pytania
Rozumiem , że zmiksować razem z łososiem?
A te podsmażone ziemniaki są po to by je dodać bezpośrednio na talerz?
A i jeszcze jedno czy ziemniaki przesmażać razem z cebula czy osobno?Ziemniaki smażę razem z cebulą. Większość dodaję do zupy (wywaru z warzyw) i gotuję.Pozostałą część przesmażam jeszcze chwilę i kładę do talerzy, a następnie zalewam zmiksowaną zupą.
Zupę miksuję bez łososia. Dodaję go po zmiksowaniu , tylko na czas podgrzania zupy - to wystarczy by zupa przeszła smakiem.
Jak juz zupa w talerzu ( razem z częścią niezmiksowanych ziemniaków i cebuli) kłade plaster wędzonego łososia.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia