Jo_anna1 @ 17 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=922253Mam ten przepis, jest super. Ja robię czasami taki tort. Ciasto przekrajam na 3 części, przekładam masą budyniową z cząstkami brzoskwiń. Dekoruję w zależności od zapotrzebowania. Ciasto jest wilgotne i pyszne i dodatkowo ma ciekawy efekt wizualny przy krojeniu. Zamierzam upiec na święta.Widzę, że ktoś robi podobnie. Zebra wychodzi mi lepiej, niż biszkopt.
_Gonia_ @ 11 Jan 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1496814A jak się zapomni dodać oleju? Moje siedzi w piecu i po jego włożeniu do piekarnika przypomniało mi się, że oleju nie dodałam; co to będzie??????Widać, że przejęta jesteś bardzo. Nie stresuj sięCiasto wyjdzie. Będzie bardziej biszkoptowe niż babkowe
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia