natalia @ 20 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=398052A czy zamiast amoniaku można dać sodę?W okolicy żaden sklep takowego nie posiada.Mam ten sam problem z amoniakiem
nurthena @ 24 Dec 2005 napisał:index.php?act=findpost&pid=215972No to wklejam obiecane fotki
przed lukrowaniem
http://'https://www.cincin.cc/uploads/gallery/2210.jpg'
i po lukrowaniu
http://'https://www.cincin.cc/uploads/gallery/2211.jpg'
i jeszcze dla przyjaciół
http://'https://www.cincin.cc/uploads/gallery/2212.jpg'Nurthena - zdjęcia znikły, zrób coś, bo nie widzę
AnnaH @ 28 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=402795nie mam pojecia, ale mysle ze amoniak sprawia ze one sa kruche i caly czas miekkie.Chociaz inne przepisy zawieraja wlasnie sode a nie amoniak.Chyba nie pomoglam za bardzoZawsze trochębo wynika z tego, ze można próbować zastąpić sodą...
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia