asika @ 22 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=837837lekuchno jak za zboze, ale podobno, slyszalam, tam jest twarog z POLSKI!!!
Jak tylko uda mi sie upchnac gdzies Zochne to pojade na poszukiwanie. Do tego czasu zrobie z jogurtem. Kwasna smietane np. woze sobie z Tyrolu , coz robic..A nie masz tam normalnego mleka , nie UHT które zrobiłoby się kwaśne? To byłoby najlepiej.
weerka @ 25 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=992479Yrsa dzięki że wykopałas ten przepis.
z tych składników smażę niezwykle delikatne placuszki,nakładane na patelnię łyżką ,podejrzewam więc że i takie wycinane z ciasta będą pyszne.musze koniecznie wyprobować.To dzięki Cince, która mi go podlinkowała w innym wątku. Najbardziej lubię okrągłe, wycinane szklanką, bo tak robiła babcia.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia