Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Nie wyrabiam, a tu rogalami po oczach. Masla 125 do ciasta i 125 do masy?
Ciasto mnie interesuje. Szukam idealnego do walkowania. Juz ja bym miala co w to ciasto zawijac
Nie wyrabiam, a tu rogalami po oczach. Masla 125 do ciasta i 125 do masy?
Ciasto mnie interesuje. Szukam idealnego do walkowania. Juz ja bym miala co w to ciasto zawijac
Całe 250 g masła "idzie" do ciasta. 125 g trzeba roztopić i wlać na etapie robienia ciasta drożdżowego, a następne 125 g rozkłada się na rozwałkowanym cieście drożdżowym, zwija i wałkuje kilka razy, w odstępach czasowych. Do masy należy dać dodatkowe 125 g masła.