granola @ 9 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=863124susilam sie i jabardzo smaczne i puszyste
moje maja wyglad przecietny ot takigdzie wy kupujecie to białe cudo do posypywania? bardzo apetycznie wyglada
dorota_s1 @ 24 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=867368gdzie wy kupujecie to białe cudo do posypywania? bardzo apetycznie wygladanie wiem gdzie ten cukier mozna kupic u nas, ja mam przywozny ze Szwecji,
u nas duzo rzeczy jeszcze jest niedostepych
owieczka @ 8 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=942064dziewczyny, czy ktoś ma ten przepis w wersji z gramami i mililitrami?
na te szklanki coś mi się czasem klei, chcialabym dokladnie odmierzyc mąkę.
Pomożecie? Bardzo bardzo byłabym wdzięczna.Pamiętam, że Bajaderka kiedyś mówiła, że u niej szklanka to 200 ml, a kostka masła 250 g.
Mąki tortowej w szklance 200 ml. mieści mi sie 130 g .
Kropencja @ 16 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=945581... jedynym rozwiązaniem jest w moim przypadku marmolada.Ta twarda, o smaku różanym jest tez ok. albo powidła. A może lubisz takie nadzienie jak do cynamonowych zawijańców Bajaderki?
Tuncia @ 13 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=955390Chyba nie sa złe, prawda?
Super przepisJa bym nawet powiedziala, ze sa na medal "jak ksiazka pisze".
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia