- Kwi 23, 2006
- 1,690
- 0
- 0
Składniki:
Przygotować lukier:
Ciepłe rogaliki smarować lukrem.
Jakieś zdjęcia dla zachęty:
Nie muszę chyba pisać, że szybko znikają?
Smacznego albo jak mawiają w tych stronach: "En Guete"
- ciasto francuskie (ok 600g)
- 200g zmielonych migdałów
- 2-3 krople olejku migdałowego
- 100g cukru pudru
- 1 łyżeczka cukru waniliowego
- 1 łyżka soku z cytryny
- 3 łyżki mleka
Przygotować lukier:
- 100g cukru pudru
- 1,5 łyżki soku z cytryny
Ciepłe rogaliki smarować lukrem.
Jakieś zdjęcia dla zachęty:
Nie muszę chyba pisać, że szybko znikają?
Smacznego albo jak mawiają w tych stronach: "En Guete"
Ostatnią edycję dokonał moderator: