Roladki drobiowe panierowane*

ja.1980

Member
Paź 12, 2005
212
0
0
REWELACJA!!! Zrobiłam z indyka, bo akurat to miałam pod ręką. Dałam grubą panierkę i zamiast w roladki składałam normalnie na pół (serek w środek). Przy smażeniu nic nie wypłynęło, a smak... Chwalił nawet mój mąż, który z zasady nie lubi drobiu. Wszyscy jedli aż im się uszy trzęsły. Także polecam z czystym sumieniem. Wchodzi na stałe do mojego repertuaru. Dziękuję!
 

mariola196412

Member
Wrz 1, 2010
95
0
0
pyszniutkie trzeba wyprobować
lecker.gif
 

Maria z Łeby

Well-known member
Gru 26, 2006
34,941
1,533
113
Zrobiłam, roladki soczyste, nic się nie rozwala, zrezygnowałam z maki - panierowałam tylko w bułce, następnym razem więcej posolę i dodam więcej czosnku.