- Sie 15, 2009
- 4,507
- 0
- 0
Skladniki :
Makaron (spagetti lub noodles)
Rzodkiewki
Szczypior
2 pomdory
średnia kapusta pekińska ( może być jakakolwiek satala, swiezy szpinak)
Wędzony losos ( u mnie marynowany z koperkiem)
Kielki fasoli mung
Feta
Dressing:
1/4 szklanki oliwy
3 łyżki czerwonego octu winnego
2 łyżki musztardy
2 łyżeczki cukru
szczypta soli
pieprz
Wymieszać. Odstawić na chwilę do przegryzienia. Smacznego
Makaron (spagetti lub noodles)
Rzodkiewki
Szczypior
2 pomdory
średnia kapusta pekińska ( może być jakakolwiek satala, swiezy szpinak)
Wędzony losos ( u mnie marynowany z koperkiem)
Kielki fasoli mung
Feta
Dressing:
1/4 szklanki oliwy
3 łyżki czerwonego octu winnego
2 łyżki musztardy
2 łyżeczki cukru
szczypta soli
pieprz
Wymieszać. Odstawić na chwilę do przegryzienia. Smacznego