- Sie 15, 2009
- 4,507
- 0
- 0
Inspiracja stąd
Skladniki
kostka twarogu (200g)
szczypior(pęczek)
koperek ( pęczek)
5 jaj
pęczek rzodkiewki
kilka lyzek majonezu
sol, pieprz do smaku
1,5 lyzki slodkiej papryki
1,5 lyzeczki musztardy
Paprykę dodac do twarogu , rozdrobic widelcem. Nastepnie dodac pokrojone na wieksze kawalki ugotowane na twardo jajka, rzodkiewki , szczypior i koperek. Calosc dobrze wymieszac. Posolic i popieprzyc wedlug uznania. Ponownie wymieszac.
Dodac musztardę i majonez.
Odstawic na godzine lub dwie do lodowki ( do przegryzienia)
Swietnie smakuje zarowno jako samodzielne danie jak i pasta na chleb
Skladniki
kostka twarogu (200g)
szczypior(pęczek)
koperek ( pęczek)
5 jaj
pęczek rzodkiewki
kilka lyzek majonezu
sol, pieprz do smaku
1,5 lyzki slodkiej papryki
1,5 lyzeczki musztardy
Paprykę dodac do twarogu , rozdrobic widelcem. Nastepnie dodac pokrojone na wieksze kawalki ugotowane na twardo jajka, rzodkiewki , szczypior i koperek. Calosc dobrze wymieszac. Posolic i popieprzyc wedlug uznania. Ponownie wymieszac.
Dodac musztardę i majonez.
Odstawic na godzine lub dwie do lodowki ( do przegryzienia)
Swietnie smakuje zarowno jako samodzielne danie jak i pasta na chleb
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: