Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Dałam 2 łyżki, sernik bardzo dobrze się trzyma. Serki dałam 2 szt. 5% i jeden 0 z ogonkiem % z Lidla. Dorzuciłam suszoną bazylię. Będzie dzisiaj na obiad.
Zrobiłam po raz pierwszy i bardzo mi smakuje. Z pewnością będzie powtórka w najbliższym czasie
Użyłam chudego twarogu (bez mielenia), a cukinię i cebulę tylko pokroiłam w kostkę. Bułkę tartą i parmezan pominęłam. Za to dałam jedną marchewkę też pokrojoną w kostkę.
Właśnie "dochodzi" w piecu, trzymam podwójnie kciuki, po pierwsze że zmieniłem pod naszą dietę,po drugie bo ma być niespodzianka dla mojej połówki
Dziękuję za przepis, na stałe wprowadzamy do użytku.
Sernik wyszedł niezwykle kremowy i delikatny. W połączeniu z wołowym gulaszem dał wspaniałą kolację. W sam raz dla zmęczonej całodniowymi obowiązkami małżonki
Zdjęcie trochę niewyjściowe, ale ostał się tylko jeden kawałem....właśnie niewyjściowy