janie @ 15 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=378628Mój siedzi w piekarniku. Malin było mało, dodałam kilka jezyn i mrozonych wisni. Widzę, że troszke podrósł. Dołacze fortke.dolacz fotke koniecznie.
dziunia @ 7 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=374864tak BTW sława sernikobrownies rośnie na świat cały: http://www.acatinthekitchen.com/?p=152To przeciesz moj blog
Sernikobrownies to pychota! Nawet moj maz ktory nie za bardzo lubi sernika bardzo ich lubi. Sukces! Moja Mama ich uwielbia i juz pare razy piekla.
no faktycznie to Tyfajnie że z nami jesteś
CYTATA wczoraj ten przepis podawali w gastrofazie w antyradiu.
Nie podobało mi się tylko, że powiedzieli, ze mają przepis od Nigelli a nie przyznali, że z polskiego forum (bo procedura była podana liskowa, godzina pieczenia, studzenie w piekarniku)no to brzydko bardzo,pewnie czytają Cina albo GP i sobie myślą że nikt nie zauważy że ukradli przepis
Malgosimi @ 22 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=381922A wczoraj ten przepis podawali w gastrofazie w antyradiu.
powiedzieli, ze mają przepis od Nigelli )Wydaje mi się, że powinni również wspomnieć o tym, że choć przepis faktycznie znajduje się na stronie Nigelli, to jednak nie jest jej autorstwa, lecz Grey Bird z Melbourne :
http://www.nigella.com/recipes/recipe.asp?article=1378
Dziś znów piekłam to wspaniałe ciasto, lecz dla odmiany nie z malinami, ale z mrożonymi wiśniami.
Pychota!
dziunia @ 22 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=382118no faktycznie to Tyfajnie że z nami jesteś
no to brzydko bardzo,pewnie czytają Cina albo GP i sobie myślą że nikt nie zauważy że ukradli przepisBo oni nie wiedzą, że my mamy szpiegów wszędzie
Ale nieładnie, nieładnie. Bo to nawet nie Nigelli przepis. Niech im tam.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.