Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Zrobiłam, rewelacja! Z kaparami, zielonym pieprzem, oliwkam, oliwą z oliwek. Pyszne. Do tej pory wydawało mi się, że oliwa z oliwek nie pasuje do śledzi. Mylne założenie, pasuje i to bardzo!
Ja tylko dodam, bo widze, ze z roku na rok mi umyka ten watek, ze sledziki Agusi to najlepsze sledzie, jakie jadlam (jedlismy) i robimy je na kazde swieta!
Zrobiłam.
JEZU JAKIE PYSZNE
Mój mąż który nie lubi śledzi wyjadł pół sloika śledzi. Dziś mi przyniósł opakowanie 500g i oliwki z tekstem "zrób jeszcze, były pyszne". Zrobiłam ponownie, bo dla mnie została tylo cebulka i sloik do mycia.
Co prawda nie mialam zielonego pieprzu, ale myslę że niewiele straciłam.
Dziękuje za super przepis.