Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Jeszcze dodam że robiłam od początku do końca na patelni. Zaczęłam od cebuli i ziemniaków na oleju, po kolei dokładałam składniki. Dałam jeszcze pieczarki i warzywa w słupkach. Nie byłabym sobą jakbym coś nie dołożyła.
Smaczne tylko nie wiem czy dobrze zrobiłam
moja soczewica po gotowaniu była bardzo gęsta nie było w niej już ani kropli wywaru
danie wyszło bardzo suche i lepkie, dałam więcej tłuszczu podczas dodawaia ziemniaków, a i tak całosc była sucha.
Czy to ma być taki ulep czy raczej jak gulasz?
Wyciągam, bo dziś zrobiłam,ale z modyfikacją, zapewne kompletnie nie pakistańską - po wymieszaniu ziemniaków z soczewicą dodałam mleko kokosowe i poczekałam, aż całość zgęstnieje - było pyszne.