- Mar 24, 2014
- 114
- 0
- 0
Składniki:
ścinki i kawałki mięsa wieprzowego
kawałek podgardla
Skrawki mięsa umyć osuszyć papierowym ręcznikiem.
Cebulę pokroić grubo w piórka.
Na patelni rozgrzewamy olej z dodatkiem masła i dodajemy mięso.
Smażymy 20 minut podlewając wodą, mieszamy.
Następnie dodajemy cebulę i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Smażymy do wyparowania wody.
Smacznego...
ścinki i kawałki mięsa wieprzowego
kawałek podgardla
Skrawki mięsa umyć osuszyć papierowym ręcznikiem.
Cebulę pokroić grubo w piórka.
Na patelni rozgrzewamy olej z dodatkiem masła i dodajemy mięso.
Smażymy 20 minut podlewając wodą, mieszamy.
Następnie dodajemy cebulę i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Smażymy do wyparowania wody.
Smacznego...