Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
dałam samo masło
a białka ubilam z odrobina cukru i polożyłam na jabłka (jabłka z słoika ,czyli starte na grubej tarce i zapasteryzowane)
takie ciasto to ja lubię
Moja dzisiejsza której juz nie ma. Jabłka były ze słoika więc zrobiła się błyskawicznie i tak samo szybko się zjadła , niepotrzebnie pokroiłam ją jeszcze jak była gorąca.
Wykopałam przepis bo pyszny i dziś po raz któryś będę piec. Muszę powiedzieć ze z tego przepisu podpatrzyłam dodawanie drożdży do kruchego ciasta i nawet jak robię kruszona to daję ich trochę.
Tyle szarlotek, ale którą wybrać; na wekend chyba się skuszę na ten przepis, bo nigdy jeszcze nie robiłoam kruchego z drożdżami (notabene kruche jakoś mi niezbyt wychodzi, więc takie z drożdżami może w końcu wyjdzie).