Tarta z bananami, kremem i curry FUSION

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
Lisko CUDO! PRZEPYSZNA! :mniam:
 

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
Aniu ja robiłam w tortownicy 30 cm i ciasta było wystarczajaco dużo
icon_smile.gif
 

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
Ciastem wyłożyć formę do tarty (26-28 cm)
tak pisała Liska więc myślę Aniu że możesz rzeczywiście albo zmniejszyć ilość ciasta albo zrobić grubsze (chociaż mi takie cieniutkie niesamowicie smakowało ) Powodzenia :bussi:
 

alice

Member
Wrz 13, 2004
857
0
0
Przepyszna tarta. Chociaż mężowi posmak curry nie bardzo pasował. Mnie bardzo smakowała. Można zrezygnowac z tej przyprawy. Polecam. Ważne, że krem "od razu" nie jest rzadki, więc nie trzeba długo zapiekać (bo to może zakończyć się podpaleniem ciasta kruchego).