Tarta z białą czekoladą i kawą

Tobatka

Member
Lut 7, 2006
3,700
0
0
Moja masa wyszła lekko luźna.. ścięła się, ale była taka galaretowata w konsystencji. Ale pewnie dlatego, że wrzuciłam resztkę żelatyny i było jej po prostu mniej....

Ale smakowała nam
icon_smile.gif
Bardzo.. Gościom też
icon_smile.gif
 

AgaKyc

Member
Mar 16, 2006
2,659
0
0
Nie powiem masa tez mi smakowala ale wyszla mi bardzo, ale to bardzo twarda, a nie wiem dlaczego bo dalam zelatyny ile trzeba... Moze jeszcze kiedys zrobie i wyjdzie mi lepiej...
 

gohha

Member
Sty 12, 2005
2,824
0
0
AgaKyc @ 14 Feb 2007 napisał:
index.php?act=findpost&pid=448948Nie powiem masa tez mi smakowala ale wyszla mi bardzo, ale to bardzo twarda, a nie wiem dlaczego bo dalam zelatyny ile trzeba... Moze jeszcze kiedys zrobie i wyjdzie mi lepiej...
a mnie masa wyszała bardzo dobra - Marge dzięki za pomysł choć ciasto zrobiłam wg bajaderki (Ciasto:
1 szklanka maki
3 lyzki cukru
szczypta soli
1/3 szklanki orzechow wloskich (dodając mielone migdały zamiast)
1/2 kostki schlodzonego masla
2 zoltka)