Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Moja masa wyszła lekko luźna.. ścięła się, ale była taka galaretowata w konsystencji. Ale pewnie dlatego, że wrzuciłam resztkę żelatyny i było jej po prostu mniej....
Nie powiem masa tez mi smakowala ale wyszla mi bardzo, ale to bardzo twarda, a nie wiem dlaczego bo dalam zelatyny ile trzeba... Moze jeszcze kiedys zrobie i wyjdzie mi lepiej...
index.php?act=findpost&pid=448948Nie powiem masa tez mi smakowala ale wyszla mi bardzo, ale to bardzo twarda, a nie wiem dlaczego bo dalam zelatyny ile trzeba... Moze jeszcze kiedys zrobie i wyjdzie mi lepiej...
a mnie masa wyszała bardzo dobra - Marge dzięki za pomysł choć ciasto zrobiłam wg bajaderki (Ciasto:
1 szklanka maki
3 lyzki cukru
szczypta soli
1/3 szklanki orzechow wloskich (dodając mielone migdały zamiast)
1/2 kostki schlodzonego masla
2 zoltka)