kermidt @ 1 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1069504Serio?
Surowe jajka po rozmrozeniu?
Obawiam sie, ze moga byc tak samo bezpieczne jak po 4 dniach w lodowce!Jeśli będą rozmrażane w lodówce, to IMO nie ma co panikować, a najlepiej podać deser w formie tortu mrozonego.
kermidt @ 1 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1069504Serio?
Surowe jajka po rozmrozeniu?
Obawiam sie, ze moga byc tak samo bezpieczne jak po 4 dniach w lodowce!Ale smak przynajmniej nie ucierpi.
A tak poważnie, to podane zaraz po rozmrożeniu nie będą IMO jakimś wielkim zamachem na życie gości.
dziunia @ 1 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1069506Jeśli będą rozmrażane w lodówce, to IMO nie ma co panikować, a najlepiej podać deser w formie tortu mrozonego.Aż mi się zachciało. Następne tiramisu podaję mrożone.
terjon @ 20 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1107838A można by takie biszkopty upiec samemu w domu?Czy one muszą mięć jakiś specyficzny smak i kruchość jakiej nie dam rady uzyskać w domu?Nigdy ich nie miałam w rękach ani w ustach a zamierzam zrobić na święta tiramisu.Jasne , że można.
Biszkopty jak biszkopty, nic szczególnego
Joannas, cieszę się, że smakuje
Miglietta, ten przepis pochodzi od Włoszki
a jest w naszej rodzinie od dobrych 33 lat
_Gonia_ @ 19 Apr 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1120986Przymierzam się aby zrobić na wielkanoc; uwielbiam tiramisuI u nas będzie Tiramisu'
Rodzina zamowiła
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia