Sinistra
Member
- Lut 21, 2005
- 16,701
- 3
- 38
Tatter
Robiłam z połowy porcji.
Wreszcie udało mi się nie zasnąć (
) podczas "pilnowania" chleba, więc nie przerósł.
Niestety przepiekłam, bo bałam sie że środek ciągle za wilgotny
Najważniejsze, że cykl produkcyjny mogę pogodzić z pracą i piec ten chleb w tygodniu. Absolutnie do powtórki.
Zdjęcia robiłam przed chwilą, wiec już bez dziennego światła, wiec są jakie są.
Robiłam z połowy porcji.
Wreszcie udało mi się nie zasnąć (
Niestety przepiekłam, bo bałam sie że środek ciągle za wilgotny
Najważniejsze, że cykl produkcyjny mogę pogodzić z pracą i piec ten chleb w tygodniu. Absolutnie do powtórki.
Zdjęcia robiłam przed chwilą, wiec już bez dziennego światła, wiec są jakie są.
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: