Włoskie paluszki

moni20

Member
Lis 18, 2007
3,319
1
0
Znowu zrobilam jako bulki i tym razem sfotografowalam aby Was zachecic. Tym razem z koperkiem, cala cebula i polowa zielonej papryki ... Naprawde godne polecenia ... tylko ja zostawiam na dluzej do wyrosniecia sa boskie
icon_smile.gif
icon_smile.gif
Moj maz nazywa je pizzowe buleczki, uwielbia je, smakowite sa tez z czerwona papryka i zdecydowanie zawsze musi byc cebulka lub dymka w srodku
icon_smile.gif

IMGP1954.JPG
Mam nadzieje Sylwiu ze sie nieobrazilas na mnie, ze z Twoich paluszkow zrobilam bulki?
 

Załączniki

  • IMGP1954.JPG
    IMGP1954.JPG
    1.2 MB · Wyświetleń: 1
Ostatnią edycję dokonał moderator:

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0

moni20

Member
Lis 18, 2007
3,319
1
0
Bardzo czesto wykorzystuje ten przepis do pieczenia bulek : tym razem z kminkiem, papryka i cebula. A to fotki na zachete
icon_smile.gif

IMGP2399.JPG
IMGP2397.JPG
 

Załączniki

  • IMGP2397.JPG
    IMGP2397.JPG
    1.5 MB · Wyświetleń: 1
  • IMGP2399.JPG
    IMGP2399.JPG
    1.5 MB · Wyświetleń: 1

elina

Member
Sie 3, 2009
2
0
0
Są swietne! Czuje ze wkroczą do stalego repertuaru przekasek w moim domu
icon_smile.gif
) Aromatyczne, kruche... Wyszlo mi ich więcej niż 30 ale za to niektóre są wąskie i smakiem przypominają mi paluszki. Polecam!
 

Załączniki

  • gg.JPG
    gg.JPG
    326.1 KB · Wyświetleń: 0

moni20

Member
Lis 18, 2007
3,319
1
0
a czemu by nie ... sprobuj, pewnie bedzie inny smak ale nie znaczy zegorszy
icon_smile.gif
ja lubie eksperymenotac czasem fajne smaki wychodza
icon_smile.gif