Zaparzany razowy chleb na zakwasie

Nicolina

Member
Lis 23, 2004
181
0
0
Dodałam sporo wody, najpierw 1/3 szklanki a potem jeszcze 1/4 bo było tak suche że nie chciało sie mieszac, nie wiem może za dużo?
W każdym razie glut był jak talala :roll:
rósł tak ze 3 godziny, ale urósł bardzo mało
icon_sad.gif

no i wyszła cegła... :|
 

kasha

Member
Wrz 25, 2004
20,571
2
0
Czy ta mąka razowa to może być taka najgrubsza czy raczej ma być miałka?
 

kasha

Member
Wrz 25, 2004
20,571
2
0
Dzięki Agusiu, miałam go dziś robić, ale w końcu upiekłam Twój "Delikatny mleczny chlebek na zakwasie"
icon_biggrin.gif
 

Musia

Member
Lis 14, 2005
489
0
0
Przepraszam ze tu sie wepchalam ale moze ktos mi pomoze wreszcze przepis znalezsc na "Delikatny mleczny chlebek na zakwasie" bo szukam i szukam i nic nie umie znalesc
 

Musia

Member
Lis 14, 2005
489
0
0
sylion bardzo dziekuje widocznie jestem jednak ciapa bo choc wszystko podawalam to wszystko wyskakiwalo tylko nie ten przepis ale czlowiek przez cale zycie sie uczy :mrgreen: