- Mar 10, 2010
- 662
- 0
- 0
nie wiem jak ją nazwać. po niemiecku mówimy na nią Kräuter suppe. jest bardzo prosta w wykonaniu
w garnku podsmażamy obrane i pokrojone w kostkę:
cebulę
seler
por
Dolewamy rosół , sól, pieprz i gotujemy aż zmiękną warzywa. następnie miksujemy i dodajemy śmietanę.
paczkę Frankfurter Grüne Sauce miksujemy z odrobiną wody lub oleju i dodajemy do ugotowanej zupy.zupa jest podobna do naszej szczawiowej
w garnku podsmażamy obrane i pokrojone w kostkę:
cebulę
seler
por
Dolewamy rosół , sól, pieprz i gotujemy aż zmiękną warzywa. następnie miksujemy i dodajemy śmietanę.
paczkę Frankfurter Grüne Sauce miksujemy z odrobiną wody lub oleju i dodajemy do ugotowanej zupy.zupa jest podobna do naszej szczawiowej