Ale w tym jest praktycznie sama smażona cebula z niewielkim dodatkiem boczku. Chyba to nie będzie najlepsze na zimno. Chyba wsadzę w mikrofalówkę.[/quot]
Aeż on jest przepyszny na zimno ja to bym go najchetniej tlyko na zimno jadła
Sylwia moze sprobuj z tucncyzkiem naprawde pycha wychodzi alboz pieczerkami tez moze byc pyszny
A to mój placek, bardzo mi smakował. Trochę się boję co mój żoładek i wątroba powiedzą na taką ilość cebuli
Zastanawiam się jak go odgrzać na drugi dzień. Może ktoś odgrzewał ?Ja odgrzewałam wczoraj i powiem - spoko, mięciutkie i nic się temu nie dzieje, po podgrzaniu. Przepis na piątkę z plusem!!! Polecam !!!!
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia