![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 10.541 Dołączył: 14-March 05 Użytkownik nr: 409 ![]() |
Ja wczoraj tez znow zrobilam, ale.....
![]() Robilam go juz tyle razy ( - mowilam, ze przepis znam juz na pamiec? ![]() ![]() Ale to z braku kurczaka ![]() i zero pomyslu na obiad. Wymyslilam, ze zrobie "Kurczaka po indyjsku" ( ![]() ![]() Wyszlo pysznie, choc to wcale nie przypomina juz tego przepisu. Powiedzialabym, ze to taka mieszanka chili con carne z kurczakiem po indyjsku ![]() Robilam oczywiscie wedlug przepisu ![]() i wymieszalam z makaronem ![]() ![]() Nie powiem. W takiej wersji wyszlo rowniez przepysznie ![]() ![]() - i jak nie bede miala kurczaka, a tylko mieso mielone i smak na to danie, to z pewnoscia bede robic znow w takiej wersji ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 15.028 Dołączył: 21-November 06 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 2.721 ![]() |
e-luniu, ogromnie mi miło, że Ci smakowało
![]() Caritko, jestem jak najbardziej za kreatywnym podejściem do przepisów ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() uczeń ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 852 Dołączył: 12-April 06 Skąd: Gdańsk, Warszawa Użytkownik nr: 1.644 ![]() |
I ja zrobiłam. Sos jest genialny! Wstyd się przyznać, ale... wylizałam talerz
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 3.319 Dołączył: 18-November 07 Skąd: D Użytkownik nr: 6.326 ![]() |
Mi a ta smietana ma byc slodka 30 % czy jaka??
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 15.028 Dołączył: 21-November 06 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 2.721 ![]() |
Nie, nie, Moni, nie słodka, tylko normalna, "kwaśna", w kubeczku - 18% lub 22%
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Brązowy użytkownik Postów: 2 Dołączył: 16-October 08 Użytkownik nr: 11.727 ![]() |
Robiłam już dwukrotnie - raz z pałkami a raz z filetem z kurczaka. Za każdym razem pyszne - jakkolwiek wolę z filetem. Ale sos jak dla mnie naprawdę rewelacja!
|
|
|
![]()
|
|
![]() uczeń ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 1.003 Dołączył: 13-September 04 Skąd: Gdynia Użytkownik nr: 27 ![]() |
przepyszne
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 13.730 Dołączył: 5-November 07 Skąd: Tarnowskie Góry Użytkownik nr: 6.112 ![]() |
Wspanialosci! Zajadalismy sie dzis na obiad i nie zostalo nic!. Zrobilam z palkami kurzaka i wyszly kruchutkie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 4.507 Dołączył: 15-August 09 Użytkownik nr: 17.117 ![]() |
Przekonalyscie mnie, zrobię mężowi na pewno zwlaszcza, ze uwielbia indyjskie smaki
![]() |
|
|
![]()
|
|
Iwonaj, Katarzynka, Eve - ogromnie się cieszę
![]() Iluana - smacznego ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 4.507 Dołączył: 15-August 09 Użytkownik nr: 17.117 ![]() |
Jutro będę robila dla męza - ja jestem bezmięsna
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Iluano, wygląda bardzo apetycznie. Mam nadzieję, że mężowi smakowało
![]() |
|
|
![]()
|
|
Smakowalo - dziś dodajada , ale dla odmiany z makaronem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 3.319 Dołączył: 18-November 07 Skąd: D Użytkownik nr: 6.326 ![]() |
Zrobione ... kolejny Twoj przepis Mi, ktory mi baardzo odpowiada ... latwe do zrobienia i wspanialy smak
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Iluano
![]() Moni, bardzo się cieszę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 30.700 Dołączył: 26-December 06 Skąd: z nad morza Użytkownik nr: 2.941 ![]() |
Był dzisiaj na obiad. Zrobiłam ćwiartki (kurczaka), bardzo nam smakowało, sos bardzooo smaczny + ryż = niebo w gębie, do tego podałam surówkę z pora i marchewki, wszystkim smakowało. Przepis do powtórzenia
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() to prawda, Mario, ja tez bym sam ryż z tym sosem mogła jeść, nawet i bez kurczaka ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 30.700 Dołączył: 26-December 06 Skąd: z nad morza Użytkownik nr: 2.941 ![]() |
Dzisiaj powtórka.
|
|
|
![]()
|
|
Zrobiony, prawie zjedzony (na jutro też będzie),
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Datenschutzerklärung | Impressum | Aktualny czas: 7th December 2019 - 07:27 |