![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() uczeń ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 894 Dołączył: 13-October 07 Skąd: warmińsko- mazurskie Użytkownik nr: 5.766 ![]() |
JotHa proszę napisz mi jaki model masz maszynki do krecenia lodów ??? czytałam ale i tak nie wiem jaki model mam kupić ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 22.933 Dołączył: 20-September 04 Skąd: G...dz Użytkownik nr: 75 ![]() |
Mam zwykla Elte, bo jak mnie chec naszla, to tylko taka byla dostepna. Pozniej i owszem, kupilam tchibowa, ale dla Margot
![]() ![]() Linn posiada taka, w kotrej nei mrozisz misy calej, jak w naszych, ale dysk. Tez sobie chwali. Wiec... masz w czym wybierac. ![]() Wiem, ze ...wcale nie pomoglam. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 3.226 Dołączył: 13-June 07 Skąd: wrocław Użytkownik nr: 4.326 ![]() |
Kurka wodna mleko mi się zważyło
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() uczeń ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 894 Dołączył: 13-October 07 Skąd: warmińsko- mazurskie Użytkownik nr: 5.766 ![]() |
Mam zwykla Elte, bo jak mnie chec naszla, to tylko taka byla dostepna. Pozniej i owszem, kupilam tchibowa, ale dla Margot ![]() ![]() Linn posiada taka, w kotrej nei mrozisz misy calej, jak w naszych, ale dysk. Tez sobie chwali. Wiec... masz w czym wybierac. ![]() Wiem, ze ...wcale nie pomoglam. ![]() JotHa pomogłaś ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 3.226 Dołączył: 13-June 07 Skąd: wrocław Użytkownik nr: 4.326 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 16.699 Dołączył: 21-February 05 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 344 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
iwonko ![]() ![]() ![]() Dobrze ,że nie zauważyłam tego wcześniej bo pewnie bym gnała do sklepu,ale za około godzinkę właśnie tam sie wybieram ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 15.474 Dołączył: 24-June 05 Skąd: z Pomorza Użytkownik nr: 592 ![]() |
Trzeba Ci kłódki! ![]() Zrobiłabym te lody, tylko nie miałby ich kto jeść. ... Sini to zrób lody i zdjęcia - prześlij je mi(albo zdjęcie albo lody ![]() A jedne lody ,,wyparowały" a drugie jeszcze nie zaczęte -tzn wkład się mrozi ,ale masy jeszcze nie ma ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 22.933 Dołączył: 20-September 04 Skąd: G...dz Użytkownik nr: 75 ![]() |
Margot, jesli moge wybrac, to reflektuje duzo bardziej na lody Sini, niz zdjecia tychze
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 16.699 Dołączył: 21-February 05 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 344 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 37.713 Dołączył: 10-October 04 Skąd: Piła Użytkownik nr: 116 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ale Chyb tu chodzi o wielosc smakow, a nie dodatkow. A to komplikuje jednorazowa 'produkcje'.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 37.713 Dołączył: 10-October 04 Skąd: Piła Użytkownik nr: 116 ![]() |
Jot ja sie domyślam o co chodzi ;) ale jeśli nie można rozdzielic lodów smakami to może chociaż dodatki wg własnego gustu dodać do "podstawowego"
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz-zawodowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 8.842 Dołączył: 17-September 04 Skąd: Italia Użytkownik nr: 52 ![]() |
Zdjęcia zrobię sama i wstawię, ale te lody to wyślę Pani. U mnie każdy lubi inny smak i tu jest problem. Jesli lubi sie rozne smaki, to potrzebna jest maszynka, ktora sama mrozi / albo 2-3 maszynki zwykle ![]() Np. taka: http://tinyurl.com/5p8wxu Wazy 13 kg. |
|
|
![]()
|
|
Linn, a co cudownego ta maszyna robi inaczej ?
Ma kilka mieszadel, czy jak ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz-zawodowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 8.842 Dołączył: 17-September 04 Skąd: Italia Użytkownik nr: 52 ![]() |
Ona sama mrozi, czyli mozesz robic jedne lody po drugich. Posiada system samomrozacy z kompresoerm. Technicznie raczej tego nie wyjasnie. Mozna w ciagu jednego popoludnia zrobic kilka smakow. Ja niestety jej nie mam / moze i lepiej: w odroznienu od wkladu mrozonego w zamrazalniku zre przeciez prad /, ale przyznam, ze mnie neci taki zakup.
|
|
|
![]()
|
|
Wow ! W zyciu nie widzialam nawet w necie. Dzieki.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Datenschutzerklärung | Impressum | Aktualny czas: 10th December 2019 - 11:25 |