Ser szopski w panierce parmezanowo-kukurydzianej

Hichotka

Member
Lut 8, 2005
11,323
0
0
Ser szopski w panierce parmezanowo-kukurydzianej

1jk.jpg

30 dkg sera szopskiego
5 dkg tartego parmezanu
3 jajka
mąka kukurydziana
bazylia suszona tarta
pieprz czerwony mielony
oliwa do smażenia o smaku papryczek chili

Ser kroimy na 4 plastry.
Obsypujemy go przyprawami i obtaczamy w mące kukurydzinej oraz w jajku roztrzepanym wraz z parmezanem.
Smażymy na oliwie z każdej strony na złotawy kolor.
 

Załączniki

  • 1jk.jpg
    1jk.jpg
    360.5 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Hiena

Member
Maj 6, 2005
13,652
0
0
Szkopski czy szopski?
Szopski to wiem ale szkopskiego nie znam.
gruebel_2.gif
roflmao_2.gif
 

Hichotka

Member
Lut 8, 2005
11,323
0
0
heheeeeeeeeee ale mi wyszło
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif
szkopski
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif



sorki już poprawiam
icon_wink.gif