melmire @ 30 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=496417czyli w sumie kremowki potrzeba 270ml, dobrze licze?Dobrze liczysz
melmire @ 3 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=498196Uh, nastepne glupie pytanie, ciastop pieczemy osobno (w ilu stopniach?) a potem juz na upieczone dajemy mase waniliowa?A wyobrażasz sobie zajadać surowe ciasto?
Piecz w 200*, jak każde kruche, aż zrobi się złocisto- pomarańczowe. U mnie to trwa ok. 30- 35 min.
Doczytałam, że będziesz robić dla teściowej............
elianka @ 2 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1032079Własnie upiekłamTeż dla teściowej Jutro próbowanie, ale wygląda bosko.
Trochę czasochłonne, ale banalnie proste.
Tylko te miary "zagęścić odrobiną maki ziemniaczanej rozpuszczonej w odrobinie zimnej wody". Szał precyzjiI zrobiłam
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia