Schab z o.balsamicznym i gorczycą (ok MM)

marghe

Member
Lis 1, 2004
28,999
1
0
Schab bez kosci pokroić w plastry

Na patelnię wlać oliwę, sypnąć gorczycą, podsmażyć
wrzucić mięso
podlać sporą iloscią octu balsamicznego
smażyć

i już
icon_smile.gif

eepBovORLxd8VPYbvB.jpg
 

szpulka

Member
Gru 10, 2006
117
0
0
Zrobiłam!
icon_mrgreen.gif

Schab wyszedł pyszny... miękki i aromatyczny...
lecker.gif
Dzięki za przepis
cvety.gif


Niewiele roboty, ale... ile sprzątania!! Wrzuciłam te gorczyce na oliwę i jak tylko troche sie podgrzała to zaczęła wyskakiwać z patelni!!! Szybko wrzuciłam mięso, ale pryskało mi na cała kuchnie...
icon_eek.gif

W ogóle zafascynowana prostotą tego przepisu zapomniałam z wrażenia posolić mięsa
icon_rolleyes.gif
więc tego... przypominam, ze jeśli ktoś soli, to warto o tym pamiętać
icon_wink.gif


schab_z_gorczyca.jpg
 

Załączniki

  • schab_z_gorczyca.jpg
    schab_z_gorczyca.jpg
    188.2 KB · Wyświetleń: 3