Margot @ 19 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=565204szczegóły poproszę ,bo wygląda ślicznie ,bardziej niż ślicznieZrobilam wg przepisu: https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=21673
Dalam dwie gorzkie czekolady wedla i jedna ponad 70% kakao, w sumie dalo 325 g czekolady (a nie 350 jak w przepisie). Z brazowym cukrem. Wszystko zgodnie z przepisem. Mialam takie drobne winogrona biale i ciemne. Oberwalam z galazek, pomieszalam i wyszlo tego pewnie ponad 400 g. Wylalam czesc ciasta, potem wysypalam winogrona, nastepnie zalalam reszta ciasta i fru do piekarnika. Pieklo sie dokladnie 40 min. w temp. 170 st.
Wyszlo pyszne, wilgotne, mocno czekoladowe i przelamane winogronami![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.