CHLEB Z SEMOLINY O IMIENIU ARTURO
100% maszynowy
Przepis oryginalny:
http://passionecucina.blogspot.com/2008/03/arturo.html
310 ml letniej wody
30 g oliwy extravergine
550 g semoliny / maki z twardej pszenicy dwukrotnie mielonej /
17 g mialkiej soli morskiej
6 g cukru
5 g swiezych drozdzy
Maszyna Princess 1936
Program French / 3:50 /
Skorka Medium / Dark
100% maszynowy

Przepis oryginalny:
http://passionecucina.blogspot.com/2008/03/arturo.html
310 ml letniej wody
30 g oliwy extravergine
550 g semoliny / maki z twardej pszenicy dwukrotnie mielonej /
17 g mialkiej soli morskiej
6 g cukru
5 g swiezych drozdzy
Maszyna Princess 1936
Program French / 3:50 /
Skorka Medium / Dark
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: