- Gru 31, 2007
- 98
- 0
- 0
5 łyżek masła 
1/2 szklanki cukru
1/2 szklanki zmielonych migdałów
1/4 szklanki mąki
1/3 łyżeczki proszku do pieczenia
2 białka
1/2 łyżeczki maku
1/3 szklanki porzeczki czerwonej
wanilia
Piekarnik nagrzać do 180 stopni.Roztopić masło i odstawić do przestudzenia .Wymieszać mąkę migdały cukier proszek do pieczenia i wanilie, białka lekko ubić tak do spienienia dodać do suchych składników i dobrze zmiksować,następnie dodać masło
i powtórnie zmiksować dodać porzeczkę i mak wymieszać piec około 30 min.
	
		
			
		
		
	
 
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
		
	
 
	
		
			
		
		
	
Pyszne aromatyczne polecam
		 
	
	
		
			
		
		
	
			
			1/2 szklanki cukru
1/2 szklanki zmielonych migdałów
1/4 szklanki mąki
1/3 łyżeczki proszku do pieczenia
2 białka
1/2 łyżeczki maku
1/3 szklanki porzeczki czerwonej
wanilia
Piekarnik nagrzać do 180 stopni.Roztopić masło i odstawić do przestudzenia .Wymieszać mąkę migdały cukier proszek do pieczenia i wanilie, białka lekko ubić tak do spienienia dodać do suchych składników i dobrze zmiksować,następnie dodać masło
i powtórnie zmiksować dodać porzeczkę i mak wymieszać piec około 30 min.
 
	
		
			
		
		
	
 
	
		
			
		
		
	
Pyszne aromatyczne polecam
 
	 
				
		 
 
		 
			