KOTLETY Z SELERA

Alll

Member
Paź 9, 2008
523
0
16
KOTLETY Z SELER

1 seler duży ( średnica ok 6 cm)- ugotować, ostudzić, pokroić w plastry
grubości ok 6mm
ser żółty Salami - pokrojony w plasterki ( na każdy plaster selera 2 plastry sera) po 1 z każdej strony
sól / pieprz 2 jaja do panierunku, bułka tarta

wykonanie: jajka mocno przyprawić solą i pieprzem. Moczyć seler, przykleić ser, ponownie w jajku na końcu w tartej bułce. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju.

WAŻNE! Seler nie może być za miękki ani też twardy!

Podawać z surówką.
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy