- Wrz 13, 2004
- 4,165
- 0
- 0
6 białych kiełbas
1/2 główki kapusty
2 cebule
2 jabłka
szklanka białego wina
kminek
sól
cukier
pieprz
ocet winny
oregano, cząber, majeranek
Poszatkować kapustę, jabłko i cebulę bardzo drobno (ja używam malaksera) i wsypac do garnka na rozgrzane 2 łyżki oliwy.
Chwilkę "złamać", podlać białym winem.
Zmniejszyć ogień i poddusić aż będzie miękkie.
Doprawić, włożyc kiełbasę i potrzymać 20 minut
Zjeść z chlebem. Smacznego
1/2 główki kapusty
2 cebule
2 jabłka
szklanka białego wina
kminek
sól
cukier
pieprz
ocet winny
oregano, cząber, majeranek
Poszatkować kapustę, jabłko i cebulę bardzo drobno (ja używam malaksera) i wsypac do garnka na rozgrzane 2 łyżki oliwy.
Chwilkę "złamać", podlać białym winem.
Zmniejszyć ogień i poddusić aż będzie miękkie.
Doprawić, włożyc kiełbasę i potrzymać 20 minut
Zjeść z chlebem. Smacznego