Śledzie zwijane*

Iskierka123

Member
Sty 14, 2010
101
0
0
seniorka @ 10 May 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=975074https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=31118
Nie rozumiem po co dwa wątki o tych samych tytułach z linkiem do jednego z nich
gruebel_2.gif
 

Iskierka123

Member
Sty 14, 2010
101
0
0
Dziękuję za wyjaśnienie, ale ... chyba głąb jestem bo nadal nic nie rozumiem.
Rozumiem, że w Festiwalu ... jest link do wątku z przepisem? Czy do wątku o powyższym tytule z linkiem do wątku o tym samym tytule w którym to dopiero jest przepis?
 

seniorka

Member
Sie 13, 2008
8,443
2
0
Ponieważ nie został rozstrzygnięty dylemat, czy podczas Festiwalu Kuchni Staropolskiej wpisujemy wszystkie przepisy od śledzi po torty w Kuchni polskiej, czy też w poszczególnych tematach, kawa zaproponowała, żeby wpisywać gdzie możemy, a w kuchni polskiej zamieszczać linki, albo odwrotnie. Natomiast drugi link w Niebie w gębie jest konieczny, żeby zaakcentować swoją obecność, że coś ugotowałaś i zgłaszasz akces do zaliczenia. No i wyszło to, co wyszło.
 

kawazmlekiem

Moderator
Członek ekipy
Mar 19, 2005
37,849
6
38
Iskierka123 @ 10 May 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=975089Dziękuję za wyjaśnienie, ale ... chyba głąb jestem bo nadal nic nie rozumiem.
Rozumiem, że w Festiwalu ... jest link do wątku z przepisem? Czy do wątku o powyższym tytule z linkiem do wątku o tym samym tytule w którym to dopiero jest przepis?
Wystarczy wejść w link w Festiwalu i sprawdzić, do czego prowadzi.

Mamy podforum Kuchnia Polska. Mamy zabawę w kuchnię staropolską. Wydaje się bardzo logiczne, żeby zamieszczać przepisy w tym akurat dziale, skoro jest to potrawa kuchni staropolskiej. A z drugiej strony mamy podforum rybne, gdzie ryby pasują i gdzie ludzie poszukujący ryb będą ich szukać.