- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
160 g cukinii zetrzeć na tarce z grubymi oczkami (powinny wyjść jak
najdłuższe „spaghetti)
Na patelnie wlać kilka łyżek oliwy, dodać trochę pstrej papryczki
Wrzucić cukinię i obsmazyc przez 5 min.
2 łyzki octu winnego wymieszac z 2 zmiażdzonymi zabkami czosnku i ew. liścmi
mięty, solą i pieprzem
Gorące cukinie polac sosem, wymeszac.
Podawać z płatkami parmezanu
najdłuższe „spaghetti)
Na patelnie wlać kilka łyżek oliwy, dodać trochę pstrej papryczki
Wrzucić cukinię i obsmazyc przez 5 min.
2 łyzki octu winnego wymieszac z 2 zmiażdzonymi zabkami czosnku i ew. liścmi
mięty, solą i pieprzem
Gorące cukinie polac sosem, wymeszac.
Podawać z płatkami parmezanu
