Cukinia z parmezanem

marghe

Member
Lis 1, 2004
28,998
1
0
160 g cukinii zetrzeć na tarce z grubymi oczkami (powinny wyjść jak
najdłuższe „spaghetti)
Na patelnie wlać kilka łyżek oliwy, dodać trochę pstrej papryczki
Wrzucić cukinię i obsmazyc przez 5 min.
2 łyzki octu winnego wymieszac z 2 zmiażdzonymi zabkami czosnku i ew. liścmi
mięty, solą i pieprzem
Gorące cukinie polac sosem, wymeszac.
Podawać z płatkami parmezanu
220498.jpg
 

jaka

Member
Wrz 15, 2004
1,653
2
0
Niech no tylko cukinia stanieje... Umrę z przejedzenia
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy