Sos chrzanowo - orientalny do ryby*

Iguana

Member
Wrz 13, 2004
7,631
0
0
Postanowiłam zapisywać swoje wymysły bo często sama nie pamiętam co namieszałam <!--emoid:mrgreen:--><!--endemo--> Efekt własnie taki:

2 łyżeczki śmietany zott
3 łyżeczki dżemu pomarańczowego
5 łyżeczek majonezu
4 łyżeczki chrzanu tartego ze słoika
&frac12; łyżeczki musztardy bawarskiej
1 łyżka koperku zielonego drobno posiekanego
kolorowy pieprz świeżo zmielony


Używam do ryby na parze bo do smazonej chyba zbyt cudaczny jest <!--emoid:D--><!--endemo-->
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

KasiaRybka

Member
Lut 18, 2005
880
0
0
Iguana, a ja użyłam do ryby smażonej i pyyyyyyycha było
icon_smile.gif
Dzięki za przepis
icon_smile.gif