Postanowiłam zapisywać swoje wymysły bo często sama nie pamiętam co namieszałam <!--emoid
--><!--endemo--> Efekt własnie taki:
2 łyżeczki śmietany zott
3 łyżeczki dżemu pomarańczowego
5 łyżeczek majonezu
4 łyżeczki chrzanu tartego ze słoika
½ łyżeczki musztardy bawarskiej
1 łyżka koperku zielonego drobno posiekanego
kolorowy pieprz świeżo zmielony
Używam do ryby na parze bo do smazonej chyba zbyt cudaczny jest <!--emoid
--><!--endemo-->
2 łyżeczki śmietany zott
3 łyżeczki dżemu pomarańczowego
5 łyżeczek majonezu
4 łyżeczki chrzanu tartego ze słoika
½ łyżeczki musztardy bawarskiej
1 łyżka koperku zielonego drobno posiekanego
kolorowy pieprz świeżo zmielony
Używam do ryby na parze bo do smazonej chyba zbyt cudaczny jest <!--emoid
Ostatnią edycję dokonał moderator: