3-BIT (nowa wersja)

Tobatka

Member
Lut 7, 2006
3,700
0
0
No ja gotuję często - zawsze mam jedną na szafce, ugotowaną puchę. Jak wykorzystam, to gotuję następną.. Taka ugotowana zamknięta stała u mnie najdłużej półtora miesiąca i była dobra po otwarciu
icon_smile.gif


Gotuję na wolnym ogniu przez 3 godziny, wpołowie gotowania odwracam puszkę. Wodę uzupełniam. Moja puszka nie jest cała zalana, ale tak prawie prawie, bo akurat mam taki stary garnek, co mnie kamień w nim nie stresuje - przeznaczony specjalnie do tego celu
icon_smile.gif


Ale ten gotowy mnie intryguje, bo cena zbliżona, a roboty o 3 godziny mniej
icon_smile.gif
 

ewalukas

Member
Sie 24, 2006
9,664
0
0
Dzięki BeacieSz gotowałam w szybkowarze przez 30-40 min
icon_mrgreen.gif
Ale już nie kupuję takich, wolę gotowce
fiesgrins.gif
 

Misha

Member
Lut 26, 2007
348
0
0
Ja teraz tylko na gotowcach, bo szkoda mi marnowac garnka na gotowanie. a 'byle jakich' z Polski nie ciągnęłam.

Zresztą te małe puszki maja taką zaletę, że zrobię połowę ciasta czyli wszystkie składniki na pół. Jak małe to o połowe mniej kalorii i połowe mniej do zjedzenia hehe.
icon_smile.gif
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy