AEBLESKIVER

dziunia

Moderator
Członek ekipy
Paź 30, 2004
27,457
7
38
rofl.gif
wiedziałam
zahnlos.gif

100% pewności nie mam, ale tak na 99% widziałam tam taką patelnię, chyba żeliwna nawet. Margot, byc może uda mi się sprawdzić tę informację dzisiaj, chyba spróbuję zadzwonić do sklepu
fiesgrins.gif

dziunia

Moderator
Członek ekipy
Paź 30, 2004
27,457
7
38
Juz wiem
icon_smile.gif
Zadzwonilam, u nas w Galerii Bałtyckiej akurat teraz nie mają, ale można zamówić. Cena ok. 120 zł bo teraz żeliwo jest w promocji, czyli dobrze pamiętałam że zeliwna
icon_smile.gif
Ceny dokładnej pani nie pamiętała, więc może być trochę inna.

Margot

Well-known member
Cze 24, 2005
16,732
612
113
dziunia @ 8 Feb 2009 napisał:
index.php?act=findpost&pid=819989Juz wiem
icon_smile.gif
Zadzwonilam, u nas w Galerii Bałtyckiej akurat teraz nie mają, ale można zamówić. Cena ok. 120 zł bo teraz żeliwo jest w promocji, czyli dobrze pamiętałam że zeliwna
icon_smile.gif
Ceny dokładnej pani nie pamiętała, więc może być trochę inna.
to jak za cenę zdrowia psychicznego i fizycznego to nie tak dużo co?
gruebel_2.gif

Maraa

Well-known member
Mar 26, 2008
2,307
383
83
Elu, pączki i zdjęcia cudowne!

ja też chcę taką patelnię!
cry_1.gif
ta choroba to jakaś chyba zakaźna
rofl.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Elka

Well-known member
Sty 27, 2006
4,394
1,847
113
Cha-cha-cha
icon_smile.gif
)))) ale narobilam
icon_smile.gif
ja mam elektryczna - jak tutaj Tak mi sie wydaje, ze elektryczne moze i sa wygodniejsze, bo maja termostat i wylaczaja sie, kiedy sa za gorace.
Jest to fajna zabawa
icon_smile.gif
A i dzieciaki bardzo lubia te paczki. Sprawdzone - i na Ani kolegach z przedszkola i ze szkoly.

dziunia

Moderator
Członek ekipy
Paź 30, 2004
27,457
7
38
Hmmm chyba nic z tego nie będzie
icon_sad.gif
Dzwoniłam przed chwilą do Duki żeby zamówić tę patelnię, a inna babka mówi, że nigdy takiej nie mieli, że mają tylko takie do jajek sadzonych, z dużymi płaskimi wgłębieniami
gruebel_2.gif
Dziwne, bo wydaje mi się że widziałam ją w Duce. A ta babka wczoraj bez wyobraźni zupełnie, tłumaczyłam że wgłębienia jak pół piłeczki pingpongowej, no juz chyba jasniej przez telefon się nie da
icon_rolleyes.gif
Może w innych Dukach coś będą wiedzieli? Asortyment bywa rózny w różnych sklepach, może gdzieś jednak ta patelnia jest dostępna.

Kiiri

Moderator
Wrz 30, 2007
3,567
0
0
UUuuu kupilam patelnie!!!! Aluminiowa ale nie mam kuchenki gazowej wiec w sumie chyba lepiej
icon_smile.gif
Jutro bede testowac, zobaczymy co wyjdzie :D Znajac moje zdolnosci "plastyczne" to pewnie jajco :D

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy