Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Amerykański brązowy chleb z boczkiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="duende" data-source="post: 1245000" data-attributes="member: 9634"><p>witaj Iza właśnie to niespodziewane połączenie kazało nam spróbować. Efekt jest niesamowity, coś pomiędzy chlebem razowym a pumperniklem, wyraźna nuta bekonu i słodkawy posmak po bokach języka. Uważam, że smak jest ciekawy, zdecydowanie bardziej pasuje do szynki, serka topionego czy pomidora, papryki niż do dżemu </p><p>My będziemy do tego przepisu wracać.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="duende, post: 1245000, member: 9634"] witaj Iza właśnie to niespodziewane połączenie kazało nam spróbować. Efekt jest niesamowity, coś pomiędzy chlebem razowym a pumperniklem, wyraźna nuta bekonu i słodkawy posmak po bokach języka. Uważam, że smak jest ciekawy, zdecydowanie bardziej pasuje do szynki, serka topionego czy pomidora, papryki niż do dżemu My będziemy do tego przepisu wracać. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Amerykański brązowy chleb z boczkiem
Top
Bottom