Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Baba drożdżowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 1730049" data-attributes="member: 692"><p>W przepisie jest 160 stopni i 30-35 min przy kilogramie mąki... No ale po to się robi próbny wypiek, żeby regulować co trzeba.</p><p></p><p>Edit: recenzja syna - a to ma być na święta? coś mało słodka i klei się do zębów.</p><p>recenzja męża: Czy to chałka? Wolałem jak inną piekłaś.</p><p>Kurtyna.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 1730049, member: 692"] W przepisie jest 160 stopni i 30-35 min przy kilogramie mąki... No ale po to się robi próbny wypiek, żeby regulować co trzeba. Edit: recenzja syna - a to ma być na święta? coś mało słodka i klei się do zębów. recenzja męża: Czy to chałka? Wolałem jak inną piekłaś. Kurtyna. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Baba drożdżowa
Top
Bottom