Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Baba drożdżowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 848115" data-attributes="member: 5092"><p>AnnoB, a czym smarowałaś formę? Bo mnie bladawe wychodziły po smalcu ale od kiedy używam do tego celu masła , babki sa normalnie złote jak trzeba. A, i kieyś posypałam formę migdałami zmielonymi i było pyszne a potem miałam zamiar użyć płatków migdałowych i... zapomniałam o tym aż do teraz.</p><p>A, i naprawdę nie powinno sie pozwolić im zbyt dużo urosnąć, bo wtedy klapa murowana, trzeba je wsadzic do pieca w odpowiednim momencie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 848115, member: 5092"] AnnoB, a czym smarowałaś formę? Bo mnie bladawe wychodziły po smalcu ale od kiedy używam do tego celu masła , babki sa normalnie złote jak trzeba. A, i kieyś posypałam formę migdałami zmielonymi i było pyszne a potem miałam zamiar użyć płatków migdałowych i... zapomniałam o tym aż do teraz. A, i naprawdę nie powinno sie pozwolić im zbyt dużo urosnąć, bo wtedy klapa murowana, trzeba je wsadzic do pieca w odpowiednim momencie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Baba drożdżowa
Top
Bottom